top of page

JOURNALIST 

In 2016 begon ik met een opleiding journalistiek en in 2020 studeerde ik af. Direct na mijn opleiding richtte ik mijn bedrijfje Tess Mutsters op. Ik werk als freelance journalist, maar ook als tekstschrijver en proeflezer. Heb je een tekst voor ogen en moet deze geschreven worden? Dan kan ik dat voor je doen! 

Tekstschrijver

Ik heb al behoorlijk veel SEO-teksten geschreven. Ik ben geen schrijver de ene na de andere emotieloze tekst inlevert. Dankzij mijn opleiding en mijn ervaring met interviewen, kan ik jouw ideeën op een creatieve manier op papier zetten en tot leven brengen. Daarbij let ik natuurlijk ook op je resultaten in Google.

Freelance journalist

Door mijn ervaring bij onder andere de Zundertse Bode, Bit Magazine en Zoom.nl Magazine heb ik een vlotte, creatieve pen. Ik ben gewend aan deadlines en weet hoe ik welke doelgroep aan moet spreken. Ik heb een brede interesse van onderwerpen, hierdoor heb ik geen problemen met het schrijven over verschillende onderwerpen.

Wat kan ik voor je betekenen

Ik heb verschillende diensten aan te bieden, hieronder som ik ze voor je op:

Neem contact op!

Ik houd van een persoonlijke aanpak en ik geloof dat ieder verzoek om een tekst anders is. Daarom werk ik niet met vaste prijzen, maar maak ik, als je een tekst van mij wilt, eerst een afspraak met je. Zodat je me kunt vertellen wat je voor ogen hebt. Samen maken we dan een plan en ga ik aan de slag met jouw tekst.

bottom of page