top of page

FOTOGRAFIE

Zo’n vijf jaar geleden ontwikkelde ik een interesse voor fotografie. Ik kocht mijn eerste spiegelreflexcamera, leende een hoop fotografietijdschriften van een familievriend en ging aan de slag. Inmiddels durf ik mezelf een serieuze hobbyfotograaf te noemen, met een ambitie om nog veel meer te leren over fotografie. Voordeel hiervan is dat ik niet zo prijzig ben als een professionele fotograaf, maar wel een goede kwaliteit foto’s lever!

Paardenfotograaf in omgeving Zundert

Ik heb zelf altijd paarden gehad en zo begon ik dan ook met het fotograferen van mijn eigen paarden. Het duurde niet lang voordat ik serieus begon met het fotograferen van paarden. Regelmatig ga ik fotograferen bij crosstrainingen van Margo van Nijnatten, maar je kunt mij natuurlijk ook vragen om jou en je paard of pony op de foto te komen zetten.

Hondenfotograaf

Net zoals dat ik altijd paarden heb gehad, heb ik ook altijd honden gehad. Mijn Duitse dog Scott heeft al regelmatig voor de lens gestaan, maar ook de Nova Scotia duck tolling retriever van mijn vriend is al een aantal keren een geweldig fotomodel geweest. Natuurlijk ben ik ook al op pad geweest met andere honden, resultaten daarvan kun je in de galerij hieronder vinden.

Fotograaf voor een zacht prijsje

Hoewel ik nog niet zo geoefend ben in andere fotografiegenres, ben ik ook al een aantal keer op pad geweest voor het maken van zakelijke foto’s, het fotograferen van feesten en het maken van gezinsfoto’s. Ook portretfoto’s of foto's van andere dieren vind ik super leuk om te maken.

Neem contact op!

Ben jij op zoek naar een leuke fotograaf die goede foto's maakt voor een zacht prijsje? Neem dan eens vrijblijvend contact met mij op! Ik vind heel veel vormen van fotografie leuk om te doen en ga graag met jou aan de slag om een aantal topfoto's te maken. Nog niet overtuigd? Neem dan eens een kijkje in de galerij hieronder en bekijk wat ik in huis heb.

Tarieven

DSC_3122 zonder kwijl.jpg

KLEIN PAKKET

25 euro

Exclusief rijkosten (19 cent per kilometer)

Extra foto's bestellen?

Maximaal 5

 • 2,50 euro met logo
   

 • 5,00 euro zonder logo

DSC_1902.jpg

GROOT PAKKET

90 euro

Exclusief rijkosten (19 cent per kilometer)

Extra foto's bestellen?

 • 2,50 euro met logo
   

 • 5,00 euro zonder logo

Extra categorie?

 • Voor een extra categorie betaal je 25 euro
   

 • We zijn dan ongeveer tweeënhalf uur bezig

Galerij

bottom of page